Booking.com PDV – porezna obveza na proviziju !

   
booking
Overview

Booking.com PDV – porezna obveza  na proviziju

 

booking.com PDV porez obveza

 

Privatni iznajmljivači koji primaju uslugu rezervacije privatnog smještaja od agencije Booking.com obavezni su obračunati i uplatiti PDV na proviziju Booking.com u iznosu od 25% svaki mjesec za koji prime račun od istoga. Obračun su dužni obaviti do 20-og u mjesecu za protekli mjesec. Podnošenje PDV obrazaca moguće je samo putem interneta, tj. putem sustava E-porezna.

Kako bi mogli predati PDV i PDV-S obrazac potrebno je izvaditi Vaš PDV identifikacijski broj u vašoj poreznoj upravi, te se registrirati na E-porezna i kupiti certifikat kako bi mogli predati sve PDV obrasce vezane za Booking.com PDV… Vrijednost certifikata je oko 400kn, te traje 2 godine, kada se treba iznova obnoviti…

Vrpolje d.o.o. nudi punu uslugu vezanu za predavanje Booking.com PDV obrazaca uz povoljne cijene uz koje Vam se neće isplatiti gubiti svoje dragocjeno vrijeme na administraciju, “mozganje” i trošak certifikata kako bi predali booking.com pdv obrasce.


Kako ovaj postupak nije jednostavan, a neizvršenje podliježe zakonskim sankcijama predlažemo da nam se obratite kako bismo tu uslugu obavili za Vas uz minimalnu naknadu .

Da bismo obavili uslugu Vaša prisutnost nije potrebna već se kontakt može obaviti preko E-maila ili telefona.


Obratite nam se s povjerenjem na :

E-mail: vrpolje1@gmail.com
Telefon: 098/969-17-68

Hvala.

 

Povratak na početak

Services